Over mij

Home » Over mij

Leuk dat je geïnteresseerd bent naar wie hier nou achter Deklusgids.com zit!

Daarom zal ik me bij deze even voorstellen:

Ik ben Bert, de bedenker, oprichter en tot nu toe de enige schrijver van dit klusblog.

Omdat ik het zelf erg leuk vind om in en rondom het huis te klussen en ook graag online tijd verdrijf op het gebied van online marketing, heb ik besloten om dit te gaan combineren.

En zo ontstond in december 2017 Deklusgids.com

Hetgeen wat ik leuk vind, is het schrijven van informatieve en interessante klusblogs die jou als klusser kunnen helpen bij het uitvoeren van wat voor klus dan ook. En dit doe ik over onderwerpen waar ik zelf ook wat vanaf weet. Denk hierbij aan:

  • De elektra in en rondom je huis
  • Laminaatvloer leggen
  • Boren en bevestigen
  • Zagen

Maar ook zelfbouwprojectjes als bijvoorbeeld het maken van een eigen kapstok. Het eindresultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf 🙂

En ik ben echt GEEN PROFESSIONAL, maar vind het wel leuk om mezelf dingen aan te leren en deze middels Deklusgids.com te delen met jullie.

Verder zul je her en der een verwijzing vinden naar een product waar ik over schrijf.

Overigens sta ik met 100% achter deze producten waarnaar ik verwijs. En als producten naar mijn eigen mening niet deugen of van goede kwaliteit zijn, zal ik dat ook altijd eerlijk erbij vermelden.

”Eerlijkheid duurt het langst”

Op dit moment wordt Deklusgids.com iedere maand groter. Steeds meer klussers bezoeken mijn website voor informatie omtrent het onderwerp klussen in en rondom het huis en daar ben ik toch wel een beetje trots op ;).

En voor degene die nieuwsgierig zijn. Deklusgids.com wordt dagelijks bezocht door +800 unieke bezoekers.

Verder ben ik iemand – ondanks dat ik graag over klussen schrijf – van weinig woorden, dus wens ik je veel lees- maar ook zeker veel klusplezier!

Als je in contact met me wilt komen, bezoek dan even de contactpagina.