Wie is Fred Schouten? – Lees hier wie hij ECHT is!

Home » Blog » Wie is Fred Schouten? – Lees hier wie hij ECHT is!

Fred Schouten is de naam die je terug vindt in het Freds Bouwtekeningen pakket. Een bouwpakket met duizenden bouwtekeningen voor de doe-het-zelvers.

Maar wie is de man Fred Schouten die dit product verkoopt? En is hij wel te vertrouwen of is het gewoon een oplichter?

Allemaal vragen die je als potentiële koper wel wilt weten voordat je iets van hem aan gaat schaffen.

Vandaar dat ik dit artikel heb geschreven. Hierin ga ik je namelijk vertellen wat ik over de man Fred Schouten heb kunnen vinden.

Wil jij dus weten of je met een gerust hart iets van Fred Schouten kunt kopen of dat je er beter ver weg van kunt blijven?

Lees dan snel verder!

KORTING: Freds Bouwtekeningen pakket uitproberen? Er geldt nu een flinke korting.
Bouwtekeningen pakket uitproberen met korting >>

Wie is Fred Schouten?

De belangrijkste vraag die je wellicht beantwoord wil hebben is: Wie is Fred Schouten nou?

En deze vraag is zeer terecht, want je wilt natuurlijk voordat je iets van hem aanschaft wel weten met wie je te maken hebt.

Vandaar dat ik eens op onderzoek uit ben gegaan naar Fred Schouten.

Maar de zoektocht leidt al snel naar het feit dat ik denk dat Fred Schouten een pseudoniem is. En dat wil niks meer of minder zeggen dan dat de naam Fred Schouten een verzonnen naam is.

LET OP: Hopelijk schrikt je dit niet af en raad ik je aan om gewoon rustig verder te lezen.

In plaats van het gebruik maken van je eigen naam, wordt er vaak gebruik gemaakt van een pseudoniem. Vaak wordt dit om privacy gerelateerde redenen gedaan. Hierdoor hoeft het product niet minder goed te zijn.

Nog beter gezegd: Ik zelf vind de producten van Fred Schouten erg goed. Lees bijvoorbeeld maar eens mijn review over het Freds Bouwtekeningen pakket, waarin ik je laat zien wat voor goed product Fred Schouten heeft weten neer te zetten.

TAPO

Wanneer je bedrijfsmatig online producten verkoopt, dien je jezelf hiervoor ingeschreven te hebben bij de Kamer van Koophandel.

En net als iedereen, zou Fred Schouten zich dus ook ingeschreven moeten hebben bij de Kamer van Koophandel. Dit ben ik dus ook even nagegaan.

Wanneer ik kijk naar de website (www.fredsbouwtekeningen.nl) waar dat Fred Schouten één van zijn hoofdproducten Freds Bouwtekeningen pakket verkoopt, zie ik helemaal onderaan zijn website:

TAPO, gevolgd door het vestigingsadres wat in Amsterdam ligt.

Tevens zie ik daaronder naast zijn bedrijfsnaam en adresgegevens ook een KvK nummer en een BTW nummer.

Dit ben ik nagegaan door TAPO op te zoeken in het KvK handelsregister. En hier komt inderdaad TAPO naar boven met genoemde KvK nummer dat we op de website konden vinden.

Hieruit kan ik al concluderen dat we in ieder geval niet met één of andere oplichter te maken hebben.

Iemand die andere (slechte) intenties zou hebben met het verkopen van rommel, zou niet zo snel zijn bedrijfs- en adresgegevens prijsgeven.

Dat zit dus allemaal wel goed bij Fred.

FredsBouwtekeningen.nl

De website FredsBouwtekeningen.nl is als het ware de thuisbasis van Fred Schouten.

Op deze website blogt hij en geeft hij met name tips over doe-het-zelf maak projecten. Een zeer uitgebreide website waar hij tevens ook zijn hoofdproduct Freds Bouwtekeningen pakket promoot, waar we zo meteen op terug komen.

Verder vind je op de website een F.A.Q. (vaak gestelde vragen) pagina en een contactpagina terug.

Op de F.A.Q. pagina geeft Fred een aantal vragen op vragen die veel gesteld worden over zijn product Freds Bouwtekeningen pakket.

Daarnaast kun je middels zijn contactpagina direct contact met hem opnemen. Hier vindt je ook nogmaals zijn bedrijfs- en adresgegevens terug.

De website verder is niet heel uitgebreid (in pagina’s). Het draait met name om het blog waar hij ontzettend veel tips geeft en uitgebreid ingaat op doe-het-zelf maak projecten.

De producten van Fred Schouten

Fred Schouten staat natuurlijk met name bekend om zijn Freds Bouwtekeningen pakket product. Maar naast dit product heeft hij ook nog een andere product gemaakt.

Zie hieronder over de producten van Fred.

Freds Bouwtekeningen pakket

freds bouwtekeningen reviewHet meest bekende product van Fred Schouten, is het Freds Bouwtekeningen pakket natuurlijk.

Met behulp van de duizenden bouwtekeningen, kunnen doe-het-zelvers de meest uiteenlopende projecten zelf uitvoeren.

Denk hierbij aan het maken van loungesets, kasten, tafels, plantenbakken, picknicktafels en nog veel meer.

Een zeer compleet bouwtekeningen pakket waarbij Fred er ook voor gezorgd heeft dat iedere bouwtekeningen voorzien is van een overzichtelijke materialenlijst. Wel zo gemakkelijk om te weten wat je nodig hebt en hoeveel.

En wat zeker ook niet onbelangrijk is, is dat ALLE bouwtekeningen in het Nederlands zijn en de maten dus weergegeven in millimeters.

In mijn eigen geschreven review zie je wat mijn ervaringen en die van anderen zijn met het Freds Bouwtekeningen pakket en wat je er van kunt verwachten.

De Kippengids

Naast het product Freds Bouwtekeningen is er nog een product dat gemaakt is door het bedrijf TAPO, namelijk de Kippengids.

Dit is een product met verschillende bouwtekeningen voor het maken van kippenhokken en kippenrennen.

In tegenstelling tot het Freds Bouwtekeningen pakket, is deze een stuk goedkoper, namelijk €17,-. Dit komt ook omdat de Kippengids lang niet zoveel bouwtekeningen bevat als het Freds Bouwtekeningen pakket.

Daarnaast kan ik je ook best vertellen dat je beter het Freds Bouwtekeningen pakket koopt in plaats van de Kippengids. En dit is omdat de bouwtekeningen van alle kippenhokken tevens ook een onderdeel zijn van het Freds Bouwtekeningen pakket.

Doe hier dus je voordeel mee en sla de Kippengids over en ga meteen voor het overcomplete Freds Bouwtekeningen pakket.

Is Fred Schouten te vertrouwen?

Op de vraag of dat Fred Schouten te vertrouwen is, kan ik volmondig JA op antwoorden.

Fred Schouten mag naar mijn bevindingen dan wel een pseudoniem zijn, maar dat wil niet zeggen dat hij niet te vertrouwen zou zijn. Integendeel zelfs.

Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik nog géén enkele slechte ervaring van hem tegengekomen. En ik kan je wel vertellen dat als er over Fred Schouten wel veel negatieve ervaringen waren, je deze echt wel tegenkomt op het internet.

Een ander feit dat Fred Schouten te vertrouwen is, kan ik concluderen uit onder andere dat hij altijd een 30 dagen niet goed geld terug garantie geeft, wat voor velen erg belangrijk is bij het aanschaffen van een product online.

Daarnaast heb ik zelf ook mailcontact gehad met hem. En ik moet zeggen dat hij snel en persoonlijk reageert op mijn vragen.

Tot slot hoop ik dat dit artikel je twijfels over Fred Schouten heeft hebben weggenomen en dat je met een gerust hart iets van hem kunt aanschaffen. En onthoud dat je altijd recht hebt op de 30 dagen niet goed geld terug garantie!

En mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust door hieronder een berichtje achter te laten. Ik beantwoord ze graag voor je!

Flinke korting: Met de onderstaande kortingslink krijg je nu een flinke korting op het Freds Bouwtekeningen pakket.
Gebruik de kortingslink >>

Bert

Ik geef graag advies op het gebied van klussen in en rondom het huis. Dit doe ik door het schrijven van informatieve blogberichten om jou als klusser te helpen bij klusgerelateerde vragen.Zelf kun je namelijk vaak meer dan dat je zelf denkt ;). Mocht je nou een vraag of gewoon een berichtje willen sturen dan kan dat natuurlijk altijd!Veel klusplezier!

2 gedachten over “Wie is Fred Schouten? – Lees hier wie hij ECHT is!”

  1. beste fred,
    ik probeer al dagen opnieuw in te loggen op je site voor een tekening, ik heb een lidmaatschap , maar ieder keer wanneer ik op wachtwoord ga staan komt er een verbodsbord te staan.
    Is mijn lidmaatschap vervallen of is er iets met de website ? graag een oplossing.

    Beantwoorden

Plaats een reactie